کد خبر: ۳۵۰۶۹
تعداد نظرات: 28 نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۳
روابط عمومی یک ابزار مدیریتی مهم واساسی است و اگر بتواند نقش­های مهم واساسی مانند آینده­نگری و بحران­ستیزی را به درستی انجام دهد، می­تواند جایگاهی مهم در فرآیند برنامه ­ریزی­ها وتصمیم­گیری­های کلان سازمان نیز برای خود کسب کند.

ناهید حاجیلوزیست بوم/ناهید حاجیلو*: مقام معظم رهبری در بیانات خود خطاب به روابط عمومی­دستگاه های ­دولتی فرمودند: «روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی وزارتخانه از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسایلی است که در آن نهاد می­گذرد. سلامت یک دستگاه به اتصال اجزای آن و هم نوایی و هم سازی آنها ارتباط دارد. روابط ­عمومی ­ها می­توانند فعالیت نهاد­ها را ارزیابی و منعکس کنند و مشخص کننده روش­ها ونقص­های دستگاه مربوط خود باشند.»

به گفته کارشناسان وصاحبنظران علوم ارتباطات اجتماعی، روابط عمومی چشم­ بینا و گوش شنوای یک سازمان است، روابط عمومی هنراست و بهترین مشاور سازمان است، که بخشی از وظایف مدیریت سازمان را طرح­ریزی و اجرا می­کند، روابط عمومی همچنین به نوعی تبلیغات سازمانی محسوب می­شود که البته صرفاً به معنای آگهی دادن به رسانه­ها نیست، روابط عمومی یعنی برقراری ارتباط خوب با دیگران، روابط عمومی پل ارتباطی سازمان­ها ومردم است که سعی دارد اهداف سازمان­ها را برای آنان تشریح و از مخاطبان، خبرگیری کند تا عکس العمل­های آنها را به آگاهی تصمیم ­گیران سازمان برساند.

روابط عمومی یک ابزار مدیریتی مهم واساسی است و اگر بتواند نقش ­های مهم واساسی مانند آینده ­نگری و بحران­ ستیزی را به درستی انجام دهد، می­تواند جایگاهی مهم در فرآیند برنامه­ریزی­ها وتصمیم­ گیری­های کلان سازمان نیز برای خود کسب کند.

چند روز پیش به نقل از خبرنگارخبرگزاری فارس، گزارشی با عنوان «رفتارهای مداخله گرانه مشاور رسانه ای خود خوانده خانم ابتکار در امور روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست» در سایت خبرگزاری فارس درج شده بود که دور از واقعیت نبود.

متاسفانه طی سالیان گذشته جایگاه روابط عمومی در سازمان حفاظت محیط زیست همواره با چالش­ها و تنش ­هایی روبرو بوده که باعث تنزل جایگاه آن شده است و از اینرو ضرورت دارد باتوجه به وضعیت فعلی محیط زیست کشور و برای حفظ آن با جلب مشارکت 80 میلیون ایرانی، به ارتقای واحد روابط عمومی سازمان چه درستاد و چه در روابط عمومی محیط زیست استان­ها، توجه ویژه­ای شود.

چالش­ های روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست را می­توان در بخش­ های اصلی مانند تشکیلات، اعتبارات، آموزش، عملکرد، کیفیت نیروی انسانی، و از همه مهم­تر، نگرش­های منفی عنوان کرد و نا مشخص بودن جایگاه و تشکیلات روابط عمومی در مجموعه سازمان حفاظت محیط زیست، این واحد را یک مجموعه صرفاً خدماتی می­داند و انتظاراتی که از آن دارد، در حد هماهنگی جلسات و پذیرایی، نصب پوستر و بنر و اطلاع رسانی اخبار محیط زیست در سایت سازمان و گاهی عکاسی و ضبط فیلم از جلسات و نشست­ های داخلی واحدهای سازمان، با هدف جمع آوری عمکلرد ومستند­سازی آن ها محدود می ­شود.

از مشکلات اساسی روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست روزمرگی و درگیری با کارهای عادی وجاری است که باعث می­شود مدیریت روابط عمومی از برنامه ریزی­های کلان و استراتژیک سازمانی غافل بماند و از همه مهم­تر اینکه روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست هم مانند سایر روابط عمومی­ دستگاه­های اجرایی با کمبود کارشناسان متخصص در علوم ارتباطات مواجه است. یکی دیگر از مشکلات واحد روابط عمومی سازمان، ناآگاهی مدیران ارشد سازمان از نقش موثر روابط عمومی در اقناع و جلب مشارکت مردم است که این امر آموزش­های لازم جهت تغییر نگرش مدیران ارشد سازمانی را می­طلبد.

نقش «مشاور رسانه اي» از زبان کارشناسان

به گفته کارشناسان؛ مديران مشورت پذير موفق­تر از مديران عملگرا هستند، هرچند «مشاور» به طور كلي در نظام مديريتي ما تعريف درستي ندارد . عنوان «مشاور»،گاه براي رعايت شأن افراد (بويژه مديران بركنارشده ) به كار مي‌رود، گاه ابزاري براي رفيق ­بازي است، گاه به مثابه حیاط خلوت سازمان مورد استفاده قرار می­گیرد،گاه به چشم «مديريت سايه» يا «روز مبادا» ديده مي‌شود، گاه بهانه‌اي براي پرداخت حقوق به يك دوست و برخی داد و ستدها است، اما «مشاور»، در تعريف مديريتي خود شاخص‌هايي دارد و براین اساس، «مشاور»، فردي است كه حداقل در يك زمينه از رئيس خود سرآمدتر است. «مشاور»، كارهای اجرايي يا هماهنگي بين چند مدير پايين دستي را انجام نمی­دهد و به عبارت بهتر، قائم مقام يا دستيار ويژه کسی نيست، همچنان كه ناظر يا جاسوس کسی هم نيست. «مشاور» حقوق مي‌گيرد تا نقايص کارها را در نشستی خصوصي بگويد، پيش از آن كه ديگران در محافل عمومي آن را فریاد کنند، او پول مي‌گيرد و از قضا ممكن است پول هنگفتي بگيرد تا اشكالات كار مدیران را قبل از اجرا گوشزد كند، يعني پيش از آن كه خرابي بزرگي به بار آید. اگر مدیران به «به‌به گویی » نیاز دارند آن را باید از راه­های دیگری نه با استخدام «مشاور» تامین کنند.

«مشاور رسانه ­اي» با سخنگو، مدير روابط عمومي، دستيار مطبوعاتي و ساير مشاغل مشابه تفاوت دارد، او قرار نيست رابط رسانه‌اي باشد و نحوه انتشار اخبار فرد يا سازمان را پيگيري كند ویا به افكار عمومي يا رسانه ­ها پاسخ دهد. او همچنین قرار نيست هماهنگ كننده يك مصاحبه اختصاصي با يك شبكه مهم تلويزيوني باشد چرا که انجام این قبیل کارها، درشرح وظایف واحد روابط عمومی فهرست می­ شود.

«مشاور رسانه ­اي» قرار است به رئيس خود بگويد كدام حرف يا رفتارش چه انعكاسی در افكار عمومي و نمايندگان آنها (رسانه ها) دارد يا داشته است و درعین حال مرز وظایف خود را با هماهنگ کنندگان ستادی حفظ کند.

با بررسی نظرات بالا؛ براین باورم که دفتر روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست در عملکرد 4 ساله خانم ابتکار پیش از گذشته دچار چالش ­ها و تنش ­های عدیده ­ای شد، که دلیل اصلی را باید از کارکنان مجموعه روابط عمومی سازمان جویا شد. به عنوان کارشناس امور رسانه سازمان حفاظت محیط زیست، به بیان این علت­ها می ­پردازم؛ یکی از اشکالات اصلی، وجود افراد مشکل‌ساز در محیط کاری است که می­تواند آن­ها را غیرقابل تحمل کنند. محیطی که کار در آن عذاب‌آور و بیمار ‌کننده است و محیط کاری مجموعه‌ای از همکاران‌ خوب، بد و مشکل‌ساز است. تکلیف همکاران خوب که روشن است، اما همکاران بد افرادی هستند که باعث آزار و ناراحتی دیگران می‌شوند و در عین حال خودشان هم نمی‌دانند که چه اشتباهی می‌کنند و در ضمن خلق و خوی خاص خود را دارند. همچنین همکارانی هستند حاضر نیستند که دریافت پاداش، ارتقای شغلی وامتیاز گرفتن همکاران را به جز خودشان را تحمل کنند و عجیب این است که در بیشتر مواقع این گونه ‌افراد متاسفانه به اهداف خود می­رسند.

 در بیشتر سازمان و شرکت‌ها افراد حسود و ناسازگار در اکثریت و یا در قدرت قرار دارند. این افراد مشکل ساز، کارشکنی و زیر‌آب زنی را در محل کار به یک «فرهنگ بد و گسترده» تبدیل می­کنند و این باور را در محیط ­های کاری رواج می­دهند که برای حفظ موقعیت کاری خود، باید زیر آب دیگران را بزنند که این طرز تفکر مشکلات فراوانی را برای مجموعه روابط سازمان پدید می­آورد که متاسفانه از مجموعه، مدیران ارشد و رئیس سازمان هم حمایت می­کرده اند.

از دیگر اشکالات روابط عمومی سازمان، نبودکارشناس متخصص و حرفه ای به خصوص درحوزه رسانه و خبر بود، که این معضل با توجه به حجم بالای انجام کارها در واحد روابط عمومی سازمان در دوره ریاست خانم ابتکار بر فشارهای کاری بر مدیریت روابط عمومی بیش از پیش می­افزود که به ناچار همواره جور کم­ کاری­ها و سهل انگاریهاینیروهایش را خود متحمل می­شد.

نبود تفاهم، اتحاد و رقابت­های سالم در میان کارکنان مجموعه روابط عمومی، یکی دیگر از اشکلات اصلی بود و تبعیض و بی عدالتی ­های فراوانی تا به امروز در مجموعه روابط عمومی وجود داشته است که دود آن بیش از هرکسی به چشم کارکنان می­رفت و ضرر و زیان­های فراوانی را به مجموعه وارد می ساخت.

باتوجه به موارد یاد شده، ورود «مشاور رسانه ­ای» خانم ابتکار به مجموعه روابط عمومی وتسلط برحوزه رسانه، دور از انتظار نبود، از نظر خانم ابتکار، روابط عمومی یعنی خانم ابتهاج و محیط زیست از نظر خانم ابتهاج یعنی خانم ابتکار بود و با تعصب زیادی که مشاور رسانه­ای سازمان نسبت به خانم ابتکار داشت، طبیعتاً ترجیح می­داد امور رسانه ­ای سازمان را خود بر عهده گیرد و بر آن نظارت کنند. همچنین «کارکنان روابط عمومی» را به 2 دسته خود و غیرخودی تقسیم کرده بودند که این یکی از معضلات در واحد روابط عمومی محسوب می­شد.

من همواره به رویکرد و سیاست­های رسانه ­ای دوران ریاست خانم ابتکار انتقاد داشته ­ام، رویه­ای که این سازمان درخصوص رسانه­ها و افکار عمومی پیش گرفته بود از نظر من صرفاً به اطلاع رسانی اخبار سازمان در پرتال آن و یا در سایت خبرگزاری­ها محدود می­شد وخودی وغیرخودی کردن رسانه­ها یکی دیگر از سیاست­ های غلط دوره 4 ساله ریاست خانم ابتکار بود، زیرا که هدف رسانه­ها انتشار اخبار واقعی وشفاف از محیط زیست است، نه انتشار صحبت­های خانم ابتکار وهمین موضوع به مذاق مشاور رسانه ای سازمان خوش نبود و انتقادها را هجمه به خود تصور می­کردند و در برخورد با برخی خبرنگاران، موضع­ گیری­های تندی نشان می­ دادند و مدیرمجموعه روابط عمومی سازمان درهیچ زمان در تدوین و اجرای این سیاست­ها نقشی نداشتند.

درخاتمه، پیشنهادهایی برای توانمندسازی روابط عمومی سازمان چه در ستاد و چه دراستان ها یادآور می­شوم که برای حفظ محیط زیست از راه جلب مشارکت 80 میلیون ایرانی، انتظار می­رود که رئیس محترم سازمان توجه ویژه­ای به آن­ها داشته باشند:

1- توجه جدی به افکارسازنده کارکنان با هدف ایجاد حرکت، اصلاح و جریان سازی­های سالم بدون در نظر گرفتن امیال و رویکردهای مخرب سیاسی که متأسفانه یکی از معضلات روابط عمومی­ها است 

2- دفاع از جایگاه روابط عمومی در مقابل دخالت­های غیرمسئولانه واحدها و افراد

 3- حفاظت از حریم سازمان در مقابل جوسازی­ها، خلاف گویی­ها، دروغ پردازی ها و تهدیدها، این مهم در حالی محقق می­شود که مدیر روابط عمومی خود مبرا از این مسائل باشد

4- تخصصی شدن وظایف روابط عمومی و حذف کارهای زائد و موازی از وظایف روابط عمومی

5- حمایت ریاست سازمان از روابط عمومی

 6- تغییر نگرش مسئولان نسبت به نقش روابط عمومی و جایگاه و اهمیت آن

 7- سازماندهی خبری سازمان (تلاش برای اطلاع یابی و اطلاع رسانی به موقع با روش ها و ابزارهای ارتباطی)

 8- استفاده حداکثری از ظرفیت رسانه ­های گروهی و به خصوص رسانه ملی که با چنین رویکردی می­توان منتظر تغییر رفتار مردم نسبت به محیط زیست کشورمان باشیم.

*کارشناس رسانه سازمان حفاظت محیط زیست

منبع: زیست بوم
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی:۰
انتشار یافته: ۲۸
محمودی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۷
0
0
این نقد نبود عقده گشایی بود
کارمند سازمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۷
0
2
خانم حاجیلو همه می دونن شما مشکل داری با سازمان. ما هم قبول داریم روابط عمومیمون درجه یک نیست اما بیشتر از هر بخش دیگه ای زحمت کشیده. کمی منصف باش خانم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
بنده با سازمان مشکل نداشتم و ندارم. با گفتن یک جمله به همکارم گفتم چرا خ ابتهاج توکار مادخالت میکنه مگه ما مدیر نداریم بعد انتقال حرفم به خ ابتهاج ، ایشان تماس گرفتند و بنده را به برخورد اداری تهدید کردند و درجریانات اعتراضات پرسنل محیط زیست درسال 93 من متهم کردند که من خبرنگار دعوت کردم و.... که بماند شماها درجریان مشکلاتم نیستید
بنده منکر زحمات همکارانم نشدم فقط اشاره کردم درحوزه خبر ورسانه نیروی متخصص نداریم
شان وجایگاه روابط عمومی درحد نصب پوستر وبنر هماهنگی جلسات و... نیست
روابط عمومی سازمان بیش از هر واحد دیگری باید درسازمان جایگاه بالاتری داشته باشد
لطفا مطلب بنده را دقیق تر مطالعه بفرمایید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
0
1
خوب بود اما منصفانه نبود
کارمند سازمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
0
1
سرکارخانم حاجیلو شما که باهمه روسای روابط عمومی سازمان مشکل داشتی و در هیچ دورانی هیچ کاری نداشتی منصفانه نیست در خصوص این واحد قضاوت فرمایید همچنین مشکل شما فقط با رواط عمومی نبوده با کل سازمان نیر بوده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
0
1
با سلام به نظر من این متن یک یادداشت با ایرادات فروان نگارشی و حرفه ای است که نشان دهنده عدم تسلط نگارنده به اصول حرفه ای است درحالیکه نویسنده از عدم کارشناس حرفه ای و نبود متخصص در روابط عمومی را یکی از چالش های روابط عمومی سازمان عنوان می کند
این نوشته دقیقاً تسویه حساب شخصی با یکسری از افراد است به نظرم انتشار این یادداشت در زیست بوم دور از انتظار بود.........
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
0
1
به نظرم نگارنده خصومت شخصي با مدير روابط عمومي سازمان داره الين نقد نيست تسويه حساب هست
کارشناس سازمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
0
1
باسلام.نمیدونم رسانه ای کردن بیانات این کارشناس عزیز روابط عمومی که بوی خصومت شخصی با اشخاص خاصی رو میده چه دلیلی داره.با فرض صحت این بیانات به نظرم تو هر مجموعه ی کاری و اداری ممکن مشکلاتی باشه و شما دوست عزیز به عنوان یک کارشناس تو اون مجموعه وظیفه داری با همکاری صمیمانه و دلسوزانه بیشتر با همکارانت در راستای تحقق اهداف و بالا بردن ارتقای کیفی اون مجموعه تلاش کنی نه اینکه با طبل و سورنای دوره بیوفتی در رسانه ها ناله شکوه کنی.
کارشناس سازمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
0
2
باسلام.نمیدونم رسانه ای کردن بیانات این کارشناس عزیز روابط عمومی که بوی خصومت شخصی با اشخاص خاصی رو میده چه دلیلی داره.با فرض صحت این بیانات به نظرم تو هر مجموعه ی کاری و اداری ممکن مشکلاتی باشه و شما دوست عزیز به عنوان یک کارشناس تو اون مجموعه وظیفه داری با همکاری صمیمانه و دلسوزانه بیشتر با همکارانت در راستای تحقق اهداف و بالا بردن ارتقای کیفی اون مجموعه تلاش کنی نه اینکه با طبل و سورنای دوره بیوفتی در رسانه ها ناله شکوه کنی.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
0
2
به نظرم نگارنده خصومت شخصي با مدير روابط عمومي سازمان داره الين نقد نيست تسويه حساب هست
دانش آموخته ارتباطات
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
0
2
با سلام به مسوولان محترم زیست بوم
بنده به عنوان دانش آموخته ارتباطات، حضورتان عرض میکنم که جدا از درست یا غلط بودن انشای نگارنده، از شما به عنوان یک رسانه بعید است که چگونه عقاید شخصی و نه کارشناسی فردی را که خود را کارشناس ارتباطات معرفی میکند و متنش فاقد ارزش نقد منصفانه است و از هم گسیختگی و ورود به حاشیه های غیر مرتبط (به غیر از غلط های نگارشی مشهود)در آن موج می زند را منتشر کرده اید؟!
محیطبان البرز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
1
0
حرف های درستی است که هرکسی مرد گفتنش نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
خخخخخخخخ. آره خیلی حرفای مهمی بود نصف ساختمون پردیسان ترک برداشت. شوخی نکنین تو رو خدا. زیست بوم هم بهتره این دعواهای سطح پائین رو اصلا منتشر نکنه
توکل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
0
0
دوستان چرا از یک نقد اینقدر آشفته شده اند؟ قطعا هیچ نقد و یادداشتی کامل نیست. اما در این یادداشت، حقایقی وجود داشت که کمتر کسی در بدنه سازمان تابحال جرات بازگو کردن آنها را داشته است هرچند تقریبا همه پرسنل سازمان بر آنها واقف بوده اند. بیاییم قدری هم مثبت بیندیشیم و اظهارات این کارشناس محترم رسانه را نه نقدغیرمنصفانه بلکه ذکر حقایقی از زیر پوست روابط عمومی سازمان و با انگیزه دلسوزی و بهبود و تعالی این مجموعه زحمتکش بدانیم.
هر نقدی فرصتیست برای پوشش نقاط ضعف و حرکت به سمت پیشرفت و تعالی
خبرنگار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
1
0
چه جالب. همه از داخل سازمان معتقدند اينها نقد نبوده و عقده گشايي بوده
در حاليکه در طول حدود 12 سالي که در خبر به طور حرفه اي کار مي کنم، در دوره هاي مختلف مشکلات زيادي در روابط عمومي سازمان محيط زيست مشاهده کردم که يکيش سياسي کاري سازمان بوده. ديگري تعامل ضعيف با رسانه ها خصوصا صدا وسيما و...
البته مشکل جايگاه روابط عمومي در اکثر سازمان ها و وزارتخهونه ها جديه و دولت هم توجه درست به آن نداره اما برام جالبه که وقتي يکي از همکاران خودتون وضع موجود رو نقد مي کنه، کارشناسان سازمان به جاي ديدن مشکل بسيج ميشين تا نويسنده رو بکوبيد
فکر کنم فرهنگ سياسي کاري خصوصا در زمان ابتکار به عمق افکار کارکنان سازمان محيط زيست نفوذ کرده...
راستي در همين مطلب هم گفته شده که زيرآب زني به فرهنگ بد و گسترده تبديل شده که فکر کنم کامنت هاي بالا نشون دهنده اين واقعيته
پاسخ ها
شاه ولد
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
اگر یه مطلب خوب باشه نیازی نیست نویسنده اش بیاد هی جواب کامنت بده. مُشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید. خانم کارشناس رسانه یعنی اینو هم نمی دونین؟
کارشناس روابط عمومی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
0
1
باسلام چاپ این مطالب باعث میشه خصومت بین کارمندای روابط عمومی مذکور بیشتر بشه و امیدوارم دیگه شاهد چاپ این مطالب با سوء نیت های و خصومت های شخصی دراین خبرگزاری نباشیم . ﺍﻧﮕﺸﺘﻬﺎﯼ ﺩﺳﺘﻤﺎﻥ
ﯾﮑﯽ ﮐﻮﭼﮏ،
ﯾﮑﯽ ﺑﺰﺭﮒ،
ﯾﮑﯽ ﺑﻠﻨﺪ،
ﯾﮑﯽ ﮐﻮﺗﺎﻩ،
ﯾﮑﯽ ﻗﻮﯼ،
ﯾﮑﯽ ﺿﻌﯿﻒ...
ﺍﻣﺎ ﻫﯿﭽﮑﺪﺍﻡ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﺍ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻧﻤﯿﮑﻨﺪ...
ﻫﯿﭽﮑﺪﺍﻡ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﺍ ﻟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﺪ...
ﻭ ﻫﯿﭽﮑﺪﺍﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺗﻌﻈﯿﻢ
ﻧﻤﯿﮑﻨﺪ...
ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﯾﮏ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ ﻭ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ...
ﮔﺎﻩ ﻣﺎ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺑﻮﺩﯾﻢ، ﻟﻬﺶ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ!
ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﭘﺎﯾﯿﻨﺘﺮ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻣﯿﭙﺮﺳﺘﯿﻢ!!!
ﯾﺎﺩﻣﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ،
ﻧﻪ انسانی ﺑﻨﺪﻩ ﻣﺎﺳﺖ، ﻧﻪ انسانی ﺧﺪﺍﯼ ﻣﺎ...
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺁﻓﺮﯾﺪ.تا ما درک کنیم متوجه باشیم و
ﺑﺎﻫﻢ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ،
ﺁﻧﮕﺎﻩ ﻟﺬﺕ ﯾﮏ ﺩﺳﺖ ﺑﻮﺩﻥ را بهتر بفهمیم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
0
1
خانم حاجیلو نقد و تحلیل شما از روابط عمومی کاملا شخصی بوده و روابط عمومی در سازمان با هیچ جالشی روبرو نیست چون باداشتن مدیر فعال و دلسوز و کارشناسان فعال و زحمت کش و مسئولیت پذیر جای نگرانی نمی باشد و داشتن پست در روابط عمومی بستگی به بازده کارشناسان دارد و ای کاش منتشر کننده این نقد که اول یک تحقیقی راجبه نقد کننده می کرد درهیچ دوره ای ایشان به علت عدم مسئولیت پذیری و عدم وجدان کارهیچ مسئولیتی نداشته بنابراین قضاوت ایشان کاملا بی اساس می باشد
همکار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
1
0
من تا اسم نویسنده یادداشت را دیدم ، از خوندنش منصرف شدم . چون ایشون را به خصومت با مدیر و همکارانش در روابط عمومی به خوبی می شناسم .
یکی بر سر شاخ بود و بن می برید ....

ضمنا از زیست بوم انتظار انتشار این مطلب را نداشتیم .
کارمند سازمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
0
0
از زیست بوم محترم خواهش می کنیم کلیه کامنتهای ارسالی را منتشر نمایند همونطور که نقد این خانم که البته این اصلا نقد نیست خصومت شخصی با مدیر و کارکنان زحمت کش و فعال شبانه روزی در روابط عمومی می باشد ،خیلی سریع منتشر شد لطفا کلیه کامنت ها هم منتشر شود
چون این خانم کاری جز زدن مدیر و بچه های زحمت کش و فعال روابط عمومی در حراست و کلیه واحد های سازمان را در واحد روابط عمومی نداشته است
کارمند سازمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
0
0
از زیست بوم محترم خواهش می کنیم کلیه کامنتهای ارسالی را منتشر نمایند همونطور که نقد این خانم که البته این اصلا نقد نیست خصومت شخصی با مدیر و کارکنان زحمت کش و فعال شبانه روزی در روابط عمومی می باشد ،خیلی سریع منتشر شد لطفا کلیه کامنت ها هم منتشر شود
چون این خانم کاری جز زدن مدیر و بچه های زحمت کش و فعال روابط عمومی در حراست و کلیه واحد های سازمان را در واحد روابط عمومی نداشته است
یک همکار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
0
0
مشخص نیست چرا برخی از دوستان اینقدر از مطالب یک همکار برآشفته شدند. بر فرض آنکه حرفهای خانوم حاجیلو نقد نبود و صرفا یک گلایه یا اظهار نظر شخصی بود که البته این نظر من نیست، اما چرا بجای بحث در مورد اصل موضوع و نکات مطرح شده در نظرات ایشان، اینقدر اصرار بر اثبات عدم صلاحیت و صحت ایشون دارید؟ هیچکس نمیتونه این رو تکذیب کنه که متاسفانه در دورانی که بر سازمان گذشت بخصوص در ۴ سال گذشته، صداهای زیادی شنیده نشدن، خفقان و برخوردهای حذفی امری بدیهی و غیرقابل انکار در قالب واکنشهای سازمان نسبت به مطالبات همکاران بود و کسانی مثل خانوم ابتهاج از ژنرالهای این فضای سنگین و آزار دهنده بودن و البته روابط عمومی سازمان نه در این ۴ سال که تقریبا در همه سالهای گذشته، بیستر نقش لابی گری برای چهره سازی مطلوب از عملکرد غیر قابل دفاع سازمان در رسانه ها رو ایفا کرد و حیاط خلوت کسانی بود که وظیفشون تضمین منافع تیم حاکم بر سازمان بود. اینکه خانم حاجیلو چه نوع تعاملی با مدیرانشون داشتن، شایدبیشتر از اونکه ضعف ایشون محسوب بشه، به شجاعت ایشون در بیان واقعیتها و حرفهایی برمیگرده که همه ما شجاعت مطدح کردنشون‌رو جز در محافل خصوصی چند نفره همکاری و پشت درهای بسته نداریم. و اینکه یک همکار بگه من بلافاصله بعد از دیدن نام نویسنده مطلب از خوندنش منصرف شدم، نه افتخاره نه نشانگر عقلایی بودن. خوندن و آگاهی از نظرات دیگران حتی اگر کم ارزش هم باشه، نشانه احترام شما به یک همکار، علاقه شما به کسب آگاهی بیشتر و ظرفیت و تحمل شما در پذیرش یک نظر و نگاه مخالف با نوع تفکر شما خواهد بود و شوربختانه تر اینکه حتی رسانه زیست بوم رو بخاطر نشر نظرات یک همکار تخطئه میکنیم که اتفاقا بدون تردید نشانگر اینه که شمایید که برای منافع و مصالح یک شخص یا گروه نگرانید وگرنه رسالت رسانه همینه که زیست بوم انجام داد. حق یارتان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
0
0
فکر میکنم این مطلب، هم نقد بود و هم اعتراض به وضعیتی که کمابیش در قسمت های مختلف سازمان دیده می شود.
البته خانم حاجیلو باید از این مثال انگشتان دست که یکی از همکارانشان در کامنت های بالا گذاشته اند درس بگیرند و کلا امیدی به درست شدن وضع نداشته باشند. در مورد انگشتان دست داستان معروفی هم وجود داشت که می گفت چهار انگشت زحمت کشیدند و با هم کار کردند و از گندم نان درست کردند و انگشت پنجم زحمات همه را خورد!
فکر می کنم نظر خانم حاجیلو هم بیشتر مشکلاتی است که معمولا از طرف انگشت آخر به وجود می آید.
حامد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
0
0
از زیست بوم بعید بود وارد این دعواهای خاله خان باجی بشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
0
0
نوشتن و ایراد گرفتن به بقیه آسونه خود ایشون چه کار مثبتی کردن جز غر زدن
همکار سازمانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
0
0
سلام،
بنظر بنده انتقاداتی که درمورد نحوه عملکرد خانم ابتکار و دیگرانی که نامشان در یادداشت آمده و مشکلات و مسائلی که ایجاد کردند، صحت دارد. بنده شاید بیشتر از اغلب همکاران در حوزه روابط عمومی شاهد نحوه کار این دفتر و عملکرد حوزه ریاست و نقش آن بر این دفتر بوده ام.
بهتراست بجای اینکه درمورد مشکلات و حقایق برشمرده در یادداشت اندیشه کنیم، برای خانم نویسنده مقاله که دست کم دارای صداقت در حرفهایشان بوده ، احترام قائل شده و اینگونه نادرست و بدون اندیشه نتازیم، ضمنا از زیست بوم برای انتشار مطلب متشکرم.
همكار سازمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۳
1
0
سلام،
من هم مثل همه همكاران خوب و زحمتكشم كه با همه ضعفهاي موجود آبروي دفترشان رو آبروي خودشان ميدانند ، ازنشر اين مطالب توسط زيست بوم متعجبم، وقتي نقد نامه ايشون رو كه مثلا و به ادعاي خودشون دانش آموخته و متخصص رشته روابط عمومي هستند، خوندم ، دلم براي همكاران شاغلم در اين دفتر به درد آمد ، براي مدير اين مجموعه و همكاراني ، كه مورد خطاب اين متن هستند سوخت
استفاده از عباراتي، مثل حسادت ،
اشاره به وجود همكاران مشكل ساز ، زير آب بزن ، كساني كه با ارتقاء همكاران مخالف هستند، چه رفتارهاي آشنايي!!!!!!
اي كاش سركار ميتوانستيد لااقل به اندازه انگشتان يك دست ، و به ميزان سنوات خدمت ، يك رزومه كاري از عملكرد خودتان ارايه ميداديد ، تالااقل خستگي از تن همكارانتان كه نه از تن خودتان در برود
اين همه جابجايي، در دفاتر مختلف، روحيه هميشه شاكي ، عدم همكاري ، كارشكني،
متاسفانه رمقي براي مديران ارشد اين دفتر و همكارانتان نميگذارد ، و اتفاقا روزمرگي از همينجا اغاز ميشود
انشاالله، همه به فكر كمك ، بهسازي، همراهي،... باشيم.
کارمن سازمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۸
1
0
خبرنگار محترمی که 12 سال به طور حرفه ای خبرنگاری کرده ایدو می فرمایید همکار خودمون وضع موجود را نقد می کنه به جای اینکه بسیح بشیم ......تا چه کسی نقد کنه کارکنان زحمت کش روابط عمومی با وجود امکانات محدود و کمبود نیروی انسانی و باوجود زحمات شبانه روزیشان انتقادپذیرن ولی نه انتقاد کسی که در تمامی دوران مسئولیت مدیران هیچ کاری نداشتن یعنی اصلا ایشان (...) و حس مسئولیت پذیری ندارن و اتفاقا فقط کار ایشان زدن کارکنان زحمت کش و فعال روابط عمومیی بود پس اصلا قضاوت چنین فردی هم در مورد روابط عمومی و مدیر و پرسنل زحمت کش و شبانه روز آن خارج از منطق است
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین