کد خبر: ۳۶۵۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰
برنج کاسه ای آذری یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است

"برنج کاسه ای” آذری یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است.

مواد لازم برای برنج کاسه ای آذری

برنج:3 پیمانه

ذرت:1 پیمانه

نخودفرنگی:1پیمانه

هویج خردشده:2 عدد

گوشت مرغ:250 گرم

زرشک:2 قاشق غذاخوری

خلال بادام (یا پسته شامی):2 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده:2 عدد

نمک وفلفل واودیه و روغن:به مقدار لازم

طرز تهیه برنج کاسه ای آذری

برنج را بشویید و در کمی آب و نمک خیس دهید.

پیاز را هم در مقداری روغن سرخ کنید و کمی زعفران به آن بزنید تا عطرش چند برابر شود.

سپس برنج خیس داده شده را بدون آب به پیاز اضافه کنید .

بعد داخل آن تخم گشنیز ، زردچوبه ، پودر کاری ، دارچین و نمک را اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید.

کمی روغن به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

به برنج مخلوط شده با ادویه ها ، هویج آبپز شده ، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید و به همراه خلال پسته و یا بادام ، زرشک و 3 لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا همه مواد با هم بپزند.

کاسه ای را چرب کنید و کمی زرشک و بادام کف آن بریزید و به ترتیب مخلوط برنج و مرغ را به صورت لایه به لایه داخل کاسه بریزید.

میتوانید سیب زمینی را رنده کنید و روی لایه آخر را با آن بپوشانید.فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و کاسه برنج را بدون پوشش به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.

نکته:

_ اگر ته آن را با سیب زمینی نپوشاندید حتما با کاغذ فویل بپوشانید.

برنج کاسه ای خوشمزه

نکات تکمیلی در مورد برنج کاسه ای

برنج کاسه ای جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .

برنج کاسه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

منبع: ایسنا
برچسب ها: اشپزی ، رسپی
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین