به‌روز شده در: ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۶
کد خبر: ۳۶۵۳۱
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳
وقتی آش سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و هر زمان که خواستید آش را سرو کنید یک ملاقه از آن را با دو ملاقه ماست ترش مخلوط کنید و یخ خرد شده را داخل آن بریزد و میل کنید.


"آش یخ” یکی از غذاهای محلی سلده و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است.

مواد لازم برای آش یخ

برنج :100 گرم

ماست ترش محلی : 500 گرم

سیر رنده شده :2 حبه

سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر) :به میزان لازم

یخ :به میزان لازم

نمک و فلفل :به میزان لازم

طرز تهیه آش یخ

برنج را بشویید و 2 - 3 ساعتی در آب خیس دهید. سبزی ها را هم خوب بشویید و ریز خرد کنید.

بعد برنج را به همراه یک لیتر آب ، نمک ، فلفل و سبزی خرد شده ، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

وقتی برنج به حالت شیر برنج در امد سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز ، آش را از روی حرارت بردارید.

وقتی آش سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و هر زمان که خواستید آش را سرو کنید یک ملاقه از آن را با دو ملاقه ماست ترش مخلوط کنید و یخ خرد شده را داخل آن بریزد و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش یخ

آش یخ جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
آش یخ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: سایت خوشمزه ها

منبع: ایسنا
برچسب ها: اشپزی ، رسپی
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین