به‌روز شده در: ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۶
کد خبر: ۳۶۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
بورانی کدو سبز قلمی غذای محلی تبریز در استان آذربایجان است که در ادامه مواد لازم برای پخت بورانی کدو سبز قلمی و همچنین طرز تهیه بورانی کدو سبز قلمی تبریز و نحوه پخت بورانی کدو سبز قلمی آموزش درست کردن بورانی کدو سبز قلمی آموزش می دهیم
آموزش درست کردن بورانی کدو سبز قلمی بورانی کدو سبز قلمی چطور بپزم؟ طرز تهیه بورانی کدو سبز قلمی تبریز عذاهای سنتی تبریز غداهای محلی تبریز غذاهای محلی آذربایجان لیست غداهای محلی تبریز میخام بورانی کدو سبز قلمی بپزم نحوه پخت بورانی کدو سبز قلمی آذربایجان نحوه طبخ بورانی کدو سبز قلمی نکات خوشمزه شدن بورانی کدو سبز قلمی

بورانی کدو سبز قلمی غذای محلی تبریز در استان آذربایجان است که در ادامه مواد لازم برای پخت بورانی کدو سبز قلمی و همچنین طرز تهیه بورانی کدو سبز قلمی تبریز و نحوه پخت بورانی کدو سبز قلمی آموزش درست کردن بورانی کدو سبز قلمی آموزش می دهیم.

بورانی کدو سبز قلمی شهر تبریز استان آذربایجان

بورانی کدو سبز قلمی آذربایجان یکی از بهترین غذاهای سنتی و خوشمزه مربوط به استان آذربایجان و شهر تبریز می باشد. در ادامه گروه آشپزی سیتی پدیا شما را با غذای محلی بورانی کدو سبز قلمی بیشتر آشنا خواهد کرد و همچنین در انتها نکات خوشمزه شدن بورانی کدو سبز قلمی و اینکه چطور بورانی کدو سبز قلمی بپزیم را آموزش می دهد، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بورانی کدو سبز قلمی

اگر میخواهید بورانی کدو سبز قلمی بپزید دقت کنید برای خوشمزه کردن بورانی کدو سبز قلمی آذربایجان دقیقا به مقادیر مشخص شده مواد را استفاده کنید: کدو متوسط پوست کنده و به صورت قدی یا گرد نازک بریده شده،

چهار حبه سیر خورد شده،

سیب زمینی متوسط پوست کنده به صورت گرد بریده شده

پیاز متوسط به صورت گرد بریده شده

گوجه فرنگی متوسط به صورت گرد بریده شده

مقدار کمی رب گوجه فرنگی

فلفل دلمه‌ای با برش خلالی (در صورت تمایل)

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن سرخ کردنی

طرز تهیه بورانی کدو سبز قلمی تبریز

آموزش درست کردن بورانی کدو سبز قلمی تبریز آذربایجان

روغن را در ماهیتابهٔ معمولی داغ کرد و هر دو طرف کدوها رو با حرارت حد وسط، کنار می‌گذاریم. – ماهیتابه گود (دو تا دسته ای‌ها بهتر است) یا قابلمه مورد نظرتون را بر می‌دارید. – پیازهای حلقه شده را کف ماهیتابه در دارتان می‌چینید. – بعد سیب زمینی‌های حلقه شده و بعد کدوهای سرخ شده و بعد گوجه فرنگی‌های حلقه شده را روی پیازها می چینیم.. – در صورت دلخواه فلفل دلمه ای‌های خلالی شده را اضافه می کنیم. – حبه‌های سیر رو در جای جای ماهیتابه می گذاریم. – رب گوجه رو می توانید با کمی روغن زیتون تفت بدید و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی آب بریزید تا بوی خامی آن گرفته شود بعد به ماهیتابه در دارتان اضافه می‌کنید و روی مواد چیده شده می‌ریزید. – روی شعله بسیار ملایم می‌گذارید تا یک ساعت بپزد و جا بیافتد.

نکته: – می‌توانید رب گوجه را با آب مخلوط کرده و نمک و غیره را به آن اضافه کنید و تفت ندهید.

منبع: سایت کدو سبز

منبع: ایسنا
برچسب ها: رسپی ، اشپزی
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین